OM OSS

Om oss

Linje

Röntgen.nu är webbshopen som säljer produkter som är kvalitativa, hygieniska och funktionella, sådana faktorer som vi tror att du värdesätter högt när du väljer produkter. Vi samarbetar med leverantörer från hela Norden och alla dessa leverantörer har detta som viktiga faktorer i sin filosofi.

Vi är väldigt måna om dig som kund. Vi vill kunna sälja varor till dig på ett snabbt, säkert och priseffektivt sätt. Vi vill naturligtvis att du skall komma tillbaka som kund till oss. Därför har vi enkla och säkra möjligheter för dig att beställa och betala dina varor. Att du som kund skall bli helt nöjd med dina köp är det viktigaste för oss.

Röntgen.nu drivs av KBF Röntgen Group AB, företaget som står för kompetens, kreativitet, kvalité och nytänkande inom sjukvården.

Produkter
Bakom majoriteten av produkterna som du finner på Röntgen.nu finns en röntgensjuksköterska, sjukhusfysiker eller/och radiolog, produkter gjorda av röntgenpersonal för röntgenpersonal. Majoriteten av produkterna är av högsta svenska kvalitet och uppfyller de högt ställda krav som krävs för att kunna användas inom röntgenverksamheten. Om du önskar mer information utöver den som finns tillgänglig via Röntgen.nu, kontakta oss via info@rontgen.nu.